Binnen

Binnenwerk

Een nieuw interieur is vaak een flinke investering en een hoop gedoe. Ik vind het daarom erg belangrijk dat uw verwachtingen uitkomen en u zo min mogelijk overlast ondervindt. Zo werk ik zo veel mogelijk stof vrij en laat de werkplek iedere dag schoon en leefbaar achter.
Natuurlijk heeft binnenschilderwerk ook een praktische functie, het beschermt uw houtwerk. Vaak wordt vergeten dat er veel vocht in uw woning circuleert. Kijk maar eens naar de condens op uw ramen. Dit is een van de vele redenen om uw woning binnen goed te beschermen. Daarnaast wilt u een eigen karakter geven aan uw woning. Met de juiste kleuren en materialen creëert u een persoonlijk interieur.

Kleur advies

Een kleur kiezen in een interieur is vaak nog niet zo makkelijk. Walenbergh Schilderwerken kan u daarin goed helpen met een passend advies. Door ervaring weten we wat kleuren doen met een interieur. Met een ruime keuze uit kleurenwaaiers helpen wij de juiste keuze te maken.
Indien gewenst kan er ook nog gebruik gemaakt worden van een zeer ervaren huis-styliste voor een compleet advies voor uw hele woning.

Behang en andere wandafwerkingen

Behang is weer populair in Nederland. Behang is er in vele tientallen soorten, variërend van glasweefsel tot schuimvinyl en fotobehang. Walenbergh Schilderwerken kan u adviseren over de keuze, toepassingen en kenmerken van de diverse soorten wandbekleding. Welke soort wandbekleding u ook kiest, wij staan garant voor een strakke en patroonvaste afwerking.