Graffiti Verwijderen

Als u een kunstwerk op uw buitenmuren wilt, vraagt u daar wel om. Graffiti daarentegen, daar vraagt u niet om! Het ontsiert uw gevel en buitenmuren ernstig. Het is een toenemend probleem dat om specialistische reiniging vraagt. Want het effectief graffiti verwijderen, zonder blijvende schade aan de ondergrond toe te brengen, dat doe je niet zomaar even.

Het verwijderen is een tijdrovende en daarom kostbare bezigheid. Het aanbrengen van graffiti is meestal niet te voorkomen. Maar door het laten aanbrengen van een speciale coating, wordt het verwijderen eenvoudiger. We zijn in zowel het aanbrengen van de coating als het verwijderen van de graffiti gespecialiseerd.

Verantwoord graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen is een specialisme van Walenbergh Schilderwerken. Met ervaring, de specialisten en de juiste middelen in huis, laten wij de graffiti als sneeuw voor de zon verdwijnen.

We reinigen de getroffen oppervlakten nauwkeurig met niet agressieve middelen. Doel daarbij is de graffiti te verwijderen, zonder de ondergrond onherstelbaar te beschadigen. De door ons gehanteerde methode is snel, goed en vooral ook milieuvriendelijk. Wij behandelen zowel grote als ook kleine oppervlakten. Uiteraard zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten.

Voorkom extra kosten

Na reiniging is het belangrijk is om een graffiti onvriendelijke coating op de ondergrond aan te brengen. Eventueel later opnieuw aangebrachte graffiti kan dan namelijk veel makkelijker worden weggehaald.

Walenbergh Schilderwerken informeert u graag over de mogelijkheden.