Vastgoedonderhoud

In ons Nederlandse klimaat is uw pand elke dag weer blootgesteld aan een variatie van weersinvloeden zoals zon, regen, hitte, wind en kou. Een goede bescherming van uw deuren, kozijnen en gevels draagt bij aan een verlengde levensduur. En het ziet er bovendien fraai en verzorgd uit.

Uw huis of bedrijfspand of appartementencomplex is een kostbaar bezit. Door regelmatig onderhoud te plegen blijft de conditie van uw gebouw op peil en bent u gewaarborgd tegen vervolgschade, dure reparaties en eventuele vervangingskosten.

Houtrotrenovatie

Het overschilderen van een slechte ondergrond is geld weggooien. Houtrot saneren we door volledige of gedeeltelijke vervanging. Natuurlijk werken we hierbij met onze timmerlieden die hun vak verstaan.

Onderhoud

Walenbergh Schilderwerken stelt indien gewenst een meerjaren onderhoudsplan op. Het voordeel van zo’n plan is dat u op termijn weet wat de kosten van onderhoud zijn en dat uw onroerend goed er netjes bij staat. Op basis van het plan nemen wij zelf het initiatief om het onderhoud aan uw pand up-to-date te houden.

Voorts attenderen wij graag op het feit dat wij werken met milieuvriendelijke producten. Waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van materialen die het milieu niet aantasten.