Behang en Glasvlies

Wandafwerking is een zeer ruim begrip. Er zijn verschillende mogelijkheden om een wand naar uw eigen smaak in te richten waaronder behangen, glasvezel plakken, muurdecoraties en sierlijsten plakken. Walenbergh Schilderwerken geeft u graag advies over deze wandafwerkinqen en helpt u met de keuzemogelijkheden.

Behang en Glasvlies

Behang mag weer. Behang is hip en in meer variaties als ooit tevoren. Of u nu kiest voor een traditioneel behang, een retropatroon of een fotobehang de mogelijkheden zijn eindeloos.

Glasvezel

Voor renovatie van oude en beschadigde wanden is glasvezelbehang een perfect alternatief. Glasvezel heeft door zijn structuur een zeer sfeervolle en warme uitstraling. De basiskleur van glasvezelbehang is wit en is daarom mooi af te werken door het in uw eigen smaak over te schilderen of te spuiten. Er zijn inmiddels verschillende patronen en structuren te verkrijgen en het assortiment breidt zich nog steeds uit.

Muurdecoraties

Sfeer en gezelligheid is belangrijk in uw huis. Met een muurdecoratie geeft u net die kleine persoonlijke extra feeling aan uw muur of plafond. Muurdecoraties bestaan in alle soorten en maten, zoals sjablonen, lambrisering, stickers en nog vele andere. Wij helpen u graag met de keuze in de diverse muurdecoraties.