Buiten

In ons Nederlandse klimaat is uw pand elke dag weer blootgesteld aan een variatie van weersinvloeden zoals zon, regen, hitte en kou. Een goede bescherming van uw deuren, kozijnen en gevels draagt bij aan een verlengde levensduur. En ziet er bovendien fraai en verzorgd uit.

Strak in de lak

Een huis of kantoor wat strak in de lak zit heeft een verzorgde uitstraling. Natuurlijk wilt u die zo lang mogelijk behouden. We besteden veel aandacht aan de voorbereidende werkzaamheden, zoals ontvetten, schuren, kitten, repareren en plamuren. Bij het schilderen gebruiken we alleen hoogwaardige verven, lakken en gereedschappen. En we leggen passie in ons werk. Samen zorgt dit voor zeer strak en duurzaam schilderwerk wat lang mooi blijft.

Buiten gevels

Zijn de gevels van uw pand geschilderd, dan komt er bij het onderhoud heel wat kijken. Zomaar overschilderen zonder een goede voorbehandeling kan grote gevolgen hebben.
We inspecteren de verflaag grondig op o.a. hechting, vocht, ondergrond, vuil aanhechting, alg- en mosbegroeiing. In samenwerking met erkende verf technische adviseurs zal er een persoonlijk advies worden geschreven voor uw pand.